10. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresi-Ahekon 2019
KONGRE TARİHİ
13 Kasım - 17 Kasım 2019
KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Granada Luxury Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım;
Bu yıl 10.sunu düzenleyeceğimiz Türkiye’nin Aile Hekimliği alanındaki en prestijli kongresi olan AHEKON 13-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Granada Luxury Hotel Belek’te gerçekleşecektir.
Kongrenin güçlü bilimsel içeriğini oluştururken konferans, panel, tartışmalı oturumlara, poster, bildirelere ve Aile Hekimlerinin gelişimine yönelik farklı alanlarda kurslara da yer veriyor olacağız.
27.000 aile hekiminin ulusal kongresi olan AHEKON 2019’un içeriği aile hekimlerinin emeği ile hazırlanan, alanında önde gelen yerli ve yabancı akademisyenlerin bulunduğu AHEKON 2019'da sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Türkiye’nin aile hekimlerinin bir arada olacağı, deneyimlerimizi tamamen sahaya dönük olarak deneyimlerimizi, zorluklarımızı, başarılarımızı paylaşacağımız, bilimsel ve sosyal yönlerimizi ön plana çıkaracağımız kongremizde buluşmanın heyecanını şimdiden hissederken. Kongremizde buluşmayı ümit ediyor. Sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Saygılarımızla,
Dr. Recep Pehlivan
KONGRE BAŞKANIDr. Yakup Şahin
KONGRE GENEL SEKRETERİDr. Süleyman Uzun
KONGRE BİLİMSEL SEKRETERİ
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- ADIT 2019-Advances in Diabetes and Insulin Therapy
07 Kasım - 09 Kasım 2019, İstanbul - 16. Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi
27 Ekim - 30 Ekim 2019, Muğla - Acil Serviste Klinik Uygulamalar Sempozyumu 2019
22 Mart 2019, İstanbul - International Industrial and Environmental Toxicology Congress
26 Ekim - 29 Ekim 2019, Antalya - HIV ile İlişkili Komorbiditeler Simpozyumu 2019
05 Ekim 2019, İstanbul

Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.