1. Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi-ICOMEH 2024

KONGRE TARİHİ
17 Ekim - 19 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
Diyarbakır, Türkiye
KONGRE YERİ
Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.icomeh.com
DAVET
Değerli Ruh Sağlığı Profesyonelleri,

Sizleri yaşamın binlerce yıldır kesintisiz olarak devam ettiği kadim şehir Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde 17-19 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan I. Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi’ne davet etmenin mutluluğu ve onurunu yaşıyoruz.

Doğal afetler, ciddi kayıplara neden olan, fiziksel, psikolojik sağlığımızı ve iyilik halimizi etkileyen stresli yaşam olaylarıdır. Bu zorlu yaşam olaylarıyla başa çıkmaya çalışırken tüm ruh sağlığı çalışanlarının rolü kritik öneme sahiptir. I. Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi, bu önemli konuya odaklanarak, doğal afetlerin neden olduğu ruh sağlığı sorunlarına çözüm bulmak, psikolojik dayanıklılığı artırmak ve toplumlarımızı güçlendirmek için bir platform sağlamayı amaçlamaktadır. I. Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi’nin ana teması “Doğal Afet ve Diğer Etkileriyle Travma” olarak belirlenmiştir.

I. Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi, başta doğal afetlerin neden olduğu ruh sağlığı sorunları olmak üzere, travmanın neden olduğu farklı boyutlarda yer alan sorunlara çözüm bulmak ve iş birliği yapmak isteyen, ruh sağlığı alanında uzmanlık ve deneyim sahibi birçok katılımcıyı, akademisyeni, bürokratları ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Kongremizde “Doğal Afet ve Diğer Etkileriyle Travma” ana başlığı altında travma konusunun tüm boyutları ile ele alınması amaçlanmaktadır.

Kongremize ulusal ve uluslararası düzeyde katılacak değerli uzmanların konferans, panel ve çalıştaylarla ruh sağlığı alanında çalışan profesyonellere önemli faydalar sağlayacağına ve onları güçlendireceğine inanıyoruz.

Kongrede bildiri sunmak isteyenlerin bildiri özetlerini son gönderme tarihi 5 Ekim 2024’tür. Kabul edilen bildiriler 5 Ekim 2024 tarihinde ilan edilecektir. Kabul edilen bildirilerin tam metin halinde gönderilmesinin son kabul tarihi 15 Ekim 2024’tür. Bildiri sunumları Türkçe veya İngilizce olarak çevrimiçi ortamda ve yüz yüze yapılacaktır.

Bildiri özetleri dijital ortamda, kongre web sayfasında yayınlanan özet ve tam metin şablonuna uygun olacak biçimde hazırlanmalıdır.

Tüm ruh sağlığı disiplinlerini kapsayıcı bir şekilde hazırladığımız bilimsel programımız bağlamında sizleri bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak, yeni iş birlikleri kurmak ve dayanışmak adına I. Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi'ne katılmaya davet ediyoruz. Siz değerli meslektaşlarımızı kongremize davet etmekten onur duyarız.

Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Kongresi Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.