1. Uluslararası Tarım Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi Kongresi-TURJAF 2019

KONGRE TARİHİ
08 Kasım - 10 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kervansaray Lara Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.turjafcongress.org
DAVET
Sayın Meslektaşlarımız,

İnsanlık tarihi ile birlikte başlayan tarım tarihi, insanların medeniyetlerinin oluşmasında ana faktörlerden olmuştur. Medeniyetin gelişmesiyle birlikte tarımsal bilim ve teknolojideki gelişmeler uygulamaya aktarılmıştır. Bu sayede verimlilik ve kalitenin artmasıyla, artan dünya nüfusunun besin ihtiyacı kısmen karşılanabilir duruma gelmiştir. Ancak tarım alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmeler verimlilik üzerine olumlu katkılar yapmış olsa da, bazı çevresel kirlenmelere de yol açmıştır.

Tarım ve ilgili bilim dallarında çalışan bilim insanlarının bir araya gelerek tarımdaki bilimsel bilgi birikimlerini paylaşmaları tarımdaki gelişmeleri hızlandıracaktır. Bu amaca yönelik olarak 2013 yılında yayın hayatına başlayan “Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi (TURJAF)” kısa süre içerisinde ulusal ve uluslararası araştırmacıların desteğini almış ve birçok uluslararası bilimsel indekse girme başarısını göstermiştir. Bilimsel yayıncılıkta belirli bir aşamaya gelen derginin bundan sonraki süreçte, uluslararası bilim insanlarını her yıl değişik bir ülkede bir araya getirerek, bilimsel gelişmeleri paylaşma, uluslararası sorunlara bilimsel çözümler önerme, işbirliklerini artırarak uluslararası kaynakların ekonomik kullanılmasıyla insanlığın yararına olacak bilimsel çıktıların oluşturulması amacıyla “I. Uluslararası Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi Kongresi (TURJAF)” Türkiye’de doğa, kültür ve tarih hazinesi olan Antalya ilimizde 08-10 Kasım 2019 tarihinde düzenlenecektir.

Kongre konuları; tarım ve doğal hayat ile ilgili özgün ve ileri teknoloji ile ilgili; hayvansal üretim, bitkisel üretim, su ürünleri, gıda bilimi ve teknolojileri, tarım teknolojileri, toprak bilimi, sürdürülebilir tarım sistemleri, tarım ekonomisi, genetik, biyoloji, tarımsal ekoloji, peyzaj mimarlığı ve tarımsal çevre konularını kapsamaktadır. Bu önemli toplantıya tarım ve tarıma dayalı sektörler ile bunların çevreyle etkileşimi alanlarında çalışan pek çok ulusal ve uluslararası araştırmacının katılımı beklenmektedir.

Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi (TURJAF)’nin gelişimine verdiğiniz destekte olduğu gibi, bu kongrenin gerçekleştirilmesinde de yanımızda olacağınıza inanıyoruz. Katılarak yapacağınız bilimsel katkıların toplumların gereksinimini karşılamakta tarımsal araştırmaların önemini artıracaktır.

Saygılarımızla.

Kongre Eş Başkanları

Prof. Dr. Ahmet ŞEKEROĞLU
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

Doç. Dr. Hasan ELEROĞLU
Cumhuriyet Üniversitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.