1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Sempozyumu-USBBAS 2020

KONGRE TARİHİ
01 Temmuz - 03 Temmuz 2020

KONGRE ŞEHRİ
Trabzon, Türkiye
KONGRE YERİ
KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.dokatoksem.com
DAVET
Değerli Bilim İnsanları;

1-3 Temmuz 2020 tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Sempozyumunda (USBBAS) sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Sempozyum Sosyal Bilimlerin her alanına açık olacaktır. Bununla birlikte Sempozyumun 2020 yılı teması “Doğu Karadeniz’de Toplum ve Kültür” olarak belirlenmiştir. Bu bağlamda etkinlikte “Doğu Karadeniz” ile ilgili akademik çalışmalar için özel tematik oturumlar düzenlenecektir. Muhtemel tematik oturum konuları için tıklayınız!

Hakem değerlendirme süreci sonunda kabul edilen bildiri özet metinleri kongre öncesinde ve sempozyum sitesinde “USBBAS 2020 Bildiri Özetleri E-Kitabı” adıyla yayımlanacak ve yazarların eposta adreslerine gönderilecektir. Bildirilerin tam metinleri ise hakem değerlendirmesinden sonra ISBN alınmış Sempozyum Kitabında yayımlanacaktır. Ayrıca sempozyum danışma kurulu tarafından seçilen ilk üç bildiriye “USBBAS-2020 En İyi Sunum Sertifikası” verilecektir.

Akademik teşvik Yönetmeliği ve Doçentlik başvuru Kriterlerinin -Uluslararası Sempozyum- şartını taşıyacak olan etkinliğin sosyal programında Uzungöl ve/veya Sümela Manastırına bir gezi düzenlenecektir.

Sempozyumun dili Türkçe ve İngilizce olacaktır.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.