1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kongresi-SABAK 2019

KONGRE TARİHİ
17 Ekim - 19 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
The Ankara Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.sabakkongresi.org
DAVET
Değerli Akademisyenler, Yöneticiler, Meslektaşlarımız ve Öğrenciler,

Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK), sağlık bilimleri eğitimi programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye'de sağlık bilimleri eğitiminin geliştirilmesi ve kalitesinin yükseltilmesini hedeflemektedir. Bu bağlamda, sağlık bilimleri eğitimindeki yeni gelişmeleri ve ülkemizdeki yükseköğretimde akreditasyonla ilgili gelişmeleri paylaşmak, kalite güvencesi konusunda farkındalık yaratmak, kalite kültürünü yaymak amacıyla 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon (SABAK) Kongresi 17-19 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Kongre alandan derneğimize yapılan başvurular, sorular ve talepler doğrultusunda ortaya çıkan bir gereksinimden doğmuştur. Programın sağlık bilimleri eğitiminde yaşanan sorunların yanı sıra, akreditasyon sürecinde gözlenen güçlükler ile eğitimde güncel gelişmeleri tartışabilmesine yönelik olarak oluşturulması planlanmıştır. Kongre konularını belirlerken, sağlık bilimleri lisans eğitiminde iyi uygulamalara, iyileştirilmesi gereken alanlara, eğitimde kalite ve kalite güvencesi konularına öncelik verilmiştir. Ayrıca, akredite olmak isteyen lisans programlarının çalışmalarına yol gösterici oturumlar ile akreditasyon sürecine ilişkin soruların yanıtlanacağı oturumlar planlanmıştır.

Sağlık bilimleri eğitiminin iyileştirilmesi için bilgi ve deneyimleri birleştirmek üzere düzenlenen bu kongre, katılımlarınızla zenginleşecek ve alandaki akreditasyon standartlarının güncellenmesine katkı sağlayacaktır. Sağlık bilimleri eğitiminin güçlendirilmesinde hep birlikte yeni bilgiler öğreneceğimiz ve paylaşacağımız önemli bir toplantı olacağına inanıyoruz. Düzenleme kurulu adına, Ankara’da yapılacak olan kongreye katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Afsun Ezel ESATOĞLU
SABAK Başkanı

Prof. Dr. Özlem ÜLGER
SAK Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.