1. Uluslararası Hemşirelik Bakımı ve Araştırma Kongresi-INCARE 2019

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 03 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Gaziantep, Türkiye
KONGRE YERİ
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.incare2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Sağlık Bakımını Destekleyenler;

Kültürel mirasımızın beşiği olan Gaziantep ilimizde yer alan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde 1-3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştireceğimiz I. Uluslararası Hemşirelik Bakımı ve Araştırma (INCARE) Kongresinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kongremizin ana temasını “Sağlık Bakımında yenilikler, araştırmalar ve en iyi uygulamalar” olarak belirledik. Birey, aile ve toplumun sağlık bakımında aktif rol alan hemşirelerin ve tüm sağlık profesyonellerinin en iyi ve kanıta dayalı uygulamalarını, araştırmalarını tartışmayı planlamaktayız. Bilimsel yönden zengin içeriği ile gerçekleştireceğimiz kongremizi kültürel etkinliklerle ve sizlerin de katılımı ile zenginleştirmeyi hedefliyoruz.

Kongremizde Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Portekiz, İspanya, Azerbaycan, Polonya ve Belçika’dan değerli bilim insanları bilimsel kurul üyesi ve davetli konuşmacı olarak uzmanlık alanlarındaki değerli sunumları ve paylaşımları ile yer alacaktır. Kongremiz pratisyen, eğitimci, araştırmacı ve sağlık bakım yöneticileri dahil olmak üzere tüm katılımcılarımızı araştırma sonuçlarını, deneyimlerini ve kanıta dayalı uygulamalarını paylaşmaya yönlendirecek biçimde tasarlanmıştır.

Düzenleme kurulu adına siz değerli meslektaşlarımızı, sağlık profesyonellerini, sağlık bakımına yönelik alanlarda çalışan tüm firma/kuruluşları ve sevgili öğrencilerimizi güzel paylaşımlar için kongremize davet ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Ayla YAVA
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.