1. Ulusal Katılımlı Pediatrik Rehabilitasyon Sempozyumu-UKPRS 2024

KONGRE TARİHİ
12 Haziran 2024

KONGRE ŞEHRİ
Trabzon, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ukprs2024.avrasya.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Sayın Öğrenciler,

Avrasya Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak, ulusal çapta gerçekleştireceğimiz pediatrik rehabilitasyon sempozyumuna sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz. 12 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan “I. Ulusal Katılımlı Pediatrik Rehabilitasyon Sempozyumu” pediatrik rehabilitasyon alanında kendini geliştirmek ve güncel konular hakkında bilgi edinmek isteyen öğrenciler, akademisyenler, araştırmacılar ve klinik profesyoneller için tasarlanmıştır. Sempozyum kapsamında, sektör liderleri ve uzmanlar tarafından sunulan sunumlar, interaktif oturumlar ve panellerle katılımcılarımıza değerli bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.

Sempozyumun ana konuları arasında şunlar bulunacak:

*Pediatrik Rehabilitasyonun Temelleri
*Erken Müdahale Yöntemleri
*Pediatrik Ortezleme Müdahaleleri
*Pediatrik Skolyoza ilişkin Müdahale Yöntemleri

Sempozyumumuz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanına ilgi duyan ve kariyerlerini bu alanda geliştirmek isteyen tüm öğrencilere açıktır. Sizleri sektörün önde gelen uzmanlarıyla tanışmaya, bilgi alışverişinde bulunmaya ve fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında kariyer yapma yolunda ilerlemeye davet ediyoruz.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve kaydolmak için [email protected] adresine başvurabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu Adına
Dr. Öğr. Üyesi Gönül URALOĞLU
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.