1. Ulusal Kalça Eklemi Koruyucu Cerrahi Derneği Kongresi
KONGRE TARİHİ
26 Ocak - 28 Ocak 2024
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Haliç Üniversitesi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
KEKCD olarak ilk ulusal kongremizi, 26-28 Ocak 2024'te yapmayı planladığımızı heyecanla duyurmak istiyorum. "1. Ulusal Kalça Eklemi Koruyucu Cerrahi Derneği Kongresi"ni gerçekleştirmek için ekip arkadaşlarımla birlikte yola çıktık. Daha önce eğitim toplantıları, sempozyumlar, canlı cerrahi uygulamaları ve kadavra kursları düzenlemiştik, bu kez alanımızda biriken ulusal deneyimi serbest bildirilerle de yansıtmayı planlayan kongremizi yapacağız.
Paralel salon ve ortak salon toplantılarında, fizyoterapist arkadaşlarımız kongre boyunca güçlü bilimsel katkılarıyla bizimle olacaklar. Asistan, uzman ortopedist, fizyoterapist ve kalça cerrahisiyle ilgilenen branşları hedefleyen oturumlar planlıyoruz.
DMR Kongre, teknik ve sosyal programda deneyimli, enerjik kadrosuyla organizasyonu üstlendi. Amacımız bilimsel açıdan zengin, bir o kadar verimli ve sosyal açıdan da keyifli bir kongre yaşamak olacak.
Hepinizi İstanbul Haliç Üniversitesi Kongre Merkezi'ne beklerken desteğinizle bize güç vermenizi diliyoruz.
Saygılarımla,
KEKCD Yönetim Kurulu adına
Dr. Bülent Atilla
Kongre Başkanı
2024 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 7. Onkoplastik ve Rekonstrüktif Meme Sempozyumu
10 Mayıs - 11 Mayıs 2024, İzmir - AASLD-TASL Hepatology Connect Meeting 2024
16 Şubat - 17 Şubat 2024, İzmir - 15. Ulusal Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji ve Beslenme Kongresi
30 Mayıs - 02 Haziran 2024, Trabzon - 4. International Congress on Sports Anthropology Nutrition Anatomy and Radiology-SANAR 2024
12 Aralık - 14 Aralık 2024, Ankara - 6. Aile Hekimliği Akademik Gelişim Günleri
24 Ocak - 27 Ocak 2024, Online

Detaylı Arama
ile farklı kriterlere göre arama sonuçlarınızı filtreleyebilir, toplu olarak kongre listelerine ulaşabilirsiniz.