VİTRİN
1. Bursa FTR Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
11 Ocak 2025
KONGRE ŞEHRİ
Bursa, Türkiye
KONGRE YERİ
Ramada Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli meslektaşlarımız
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı olarak 1. Bursa FTR Sempozyumu’nu 11 Ocak 2025 tarihinde Bursa Çekirge Ramada Otel’de ‘Tüm Yönleri ile İnme Rehabilitasyonu’ başlığında gerçekleştireceğiz. İnme Rehabilitasyonunda karşımıza çıkan farklı klinik tabloları birlikte tartışacağımız ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bilimsel programı zengin bir toplantı planladık. İlk defa düzenlediğimiz bu sempozyuma katılımınızdan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Prof Dr. Meliha Kasapoğlu Aksoy
KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.
2025 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- 3. Ulusal HematoOnkoGenetik Kongresi
27 Kasım - 30 Kasım 2025, Antalya - 8. Epilepsi Sempozyumu
16 Mayıs - 18 Mayıs 2025, Muğla - 8. Nöromuskuler Hastalıklar Kongresi
17 Eylül - 20 Eylül 2025, İzmir - A dan Z ye İdiyopatik Skolyoz Sempozyumu
24 Mayıs - 25 Mayıs 2025, Ankara - TKD Yapısal Kalp ve Periferik Damar Hastalıklarında Girişimsel Tedaviler Toplantısı
14 Şubat - 16 Şubat 2025, İstanbul

Kongre Takvimi ile
tüm etkinlik tarihlerine ay bazında kolayca ulaşın! Kongre tarihlerini bir arada görüntüleyin, planlamalarınızı hızlıca yapın!