ANKAHED Bahar Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
13 Mart - 14 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ankakon.org/bahar-sempozyumu
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

2010 yılında Ankara’da da başlayan Aile Hekimliği uygulamasında eğitim ihtiyacını karşılamak için ilkini 8 sene önce yaptığımız ANKAKON Ankara Aile Hekimliği Kongrelerine aynı amaç doğrultusunda 2021 yılından başlayarak BAHAR SEMPOZYUMU toplantılarını düzenleme kararını aldığımızı duyurmak isteriz.

2020 yılı ilk aylarında başlayan salgının hayatımızda getirdiği değişiklikler, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen tedbirler, artan vaka sayıları ve belirsiz devam eden süreç sebebi ile bu sempozyumu da 2020 yılı kongremizde olduğu gibi sanal ortamda 13-14 Mart 2021 tarihlerinde düzenlenmesi planlanmıştır.

Aile hekimlerinin günlük pratiklerinde karşılaştıkları sorunlara cevap bulabilmeleri, yaklaşımlardaki yeniliklerin gözden geçirilmesi ve hastalarına daha etkin hizmet sunabilmeleri yanında sanal ortamda da olsa bir araya gelmek, birlikteliğimizi pekiştirmek hedeflenmektedir.

Bu önemli etkinlikte sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Birinci basamak ve aile hekimliğinde çalışan hekimlerimizi, bu alanlarla ilgilenen tüm kurul ve kuruluşların, akademisyenler ile uygulayıcıların katkı ve katılımlarını bekliyoruz.

Cem BİLGİÇ

Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.