2021 Çevrimiçi TGRD Yıllık Toplantısı ve EVIS Uluslararası Ortak Toplantısı

KONGRE TARİHİ
28 Mayıs - 30 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.girisimselradyoloji2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği’nin (TGRD) düzenlediği “2021 Çevrimiçi TGRD Yıllık Toplantısı ve EVIS Uluslararası Ortak Toplantısı(EndoVascular and Interventional Symposium)” 28-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Bilindiği gibi, ortak toplantı ilk kez 2019’da İstanbul’da yapılmış ve son 2 senede tüm tarafların üstün gayretiyle çok başarılı olarak gerçekleştirilmiştir. Bu başarıya ulaşmamızda büyük katkıları olan başta bilimsel kurul başkanları Prof. Dr. Devrim Akıncı, Prof. Dr. Saim Yılmaz ve danışma kurulu başkanı Prof. Dr. Bülent Arslan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Bu sene Uluslararası Ortak Toplantımızı COVID-19 pandemisi sebebiyle çevrimiçi yapmak zorundayız. Bu toplantının yapacağımız ilk ve son çevrimiçi Yıllık Toplantı olmasını diliyor ve 2022’de kısıtlamalar olmadan tekrar sizlerle buluşmak istiyoruz.

Her kongrede olduğu gibi, bilimsel kurulumuz ve danışma kurulumuzla birlikte, girişimsel radyolojide son yıllarda öne çıkan yeni tedavi yöntemlerini de içine alan ayrıntılı bir bilimsel program hazırlamayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, her biri alanında uzman olan ulusal ve uluslararası bilim insanlarının katılımıyla, interaktif bir ortamda, alanımızdaki güncel uygulamaları tartışmak ve sorunlarımıza çözüm yolları üretmektir.

Ortak toplantımızda, tüm meslektaşlarımızı ve camiamıza her zaman destek veren değerli endüstri temsilcilerini dijital ortamda da olsa aramızda görmek arzusundayız.

İnternet’te 28-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında buluşmak üzere saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Mehmet Halil ÖZTÜRK
TGRD Başkanı

TGRD Başkanı Prof. Dr. Burçak GÜMÜŞ
Bilimsel Kurul Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.