Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
13 Mart - 14 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.plastikkissempozyumu2021.org
DAVET
Değerli Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ailesi,

Bildiğiniz gibi her yıl kış aylarında Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin güncel ve önemli konularından birini daha detaylı işlemek, birbirimizle olan bilgi ve dostluk alışverişini arttırmak ve tabii ki kış sporları da yapabilmek adına kış sempozyumlarımızı Ülkemizin güzel kayak merkezlerinden birinde yapmaktaydık. Ancak Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir yıldır toplantılarımızı Online olarak yapıyoruz. Bu yılkı kış sempozyumumuzu sanal olarak yapacağız.

Sanal kış sempozyumu toplantımızın konusu “Yüz Bölgesinin Medikal Estetik Uygulamaları” olarak belirlendi. Toplantıda Yüz Bölgesinin Medikal Estetik Uygulamalarının tüm ana başlıklarına mümkün olduğunca yer verilmeye çalışacağız. Yetkin ve deneyimli konuşmacıların yer alacağı toplantıda hem teorik hem de uygulamaların yer alacağı bilimsel içeriği duyurucu bir program yapmayı hedefliyoruz. Programın yoğun bir şekilde takip edilebilmesi amacıyla bir kanaldan yani tek salon üzerinden yayın yapılacaktır.

Son yıllarda giderek artan çalışma temposu, ekonomik koşullar ve şehirler arası seyahatler nedeni ile Bilimsel Toplantılara zaman ve para ayırmak giderek güçleşmişti. Sanal Toplantılar bu olumsuzlukları ortadan kaldırdığından toplantılara katılımın artırdığını da görmekteyiz. Ancak biz yine de biran önce büyük Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ailesi olarak ilgili sağlık sektörü temsilcilerinin de katılımıyla birlikte bir araya geleceğimiz, özlem gidereceğimiz, bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşacağımız toplantı ve kongreler düzenlemeyi ve arzu ediyoruz. Sanal Kış Sempozyumumuzda, buluşmak dileği ile...

Saygılarımla,

Yönetim Kurulu Adına, Bilimsel İşler Sorumlusu
Prof. Dr. Şükrü Yazar

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.