Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği İlkbahar Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
14 Kasım - 15 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.tkrcdilkbahar2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

TKRCD'nin iki yılda bir düzenlenen ilkbahar sempozyumu bu yıl 13-15 Mart 2020 tarihleri arasında güneşin bulutsuz bir gökyüzünde denizi peşine takarak mor ışıklar saça saça battığı, mavi beyaz panjurlu evlerin eteklerinden yasemin ve hanımeli kokularının denizin iyoduyla karıştığı büyüleyici şehir İzmir'de planlanmıştı.

Bütün düzenlemeler yapılmış, davetler gönderilmiş, afişlerimiz asılmış ve hatta düzenleme komitesi olarak bizler valizlerimizi toplamış ve ailelerimizle vedalaşmışken, Covid-19 pandemisinin ülkemize sirayet etmesi ile birlikte tüm toplantı ve kongrelere yasak geldi. TKRCD Yönetim Kurulu olarak bizler de üzülerek sempozyumumuzu ertelemek zorunda kaldık.

Covid-19 pandemisinin hız kesmemesi hayatımızın normlarını “yeni normale” göre değiştirmemizi zorunlu kılmıştır. Bu bağlamda, ertelemiş olduğumuz “İlkbahar Sempozyumu”nun özüne dokunmadan daha önce söylediğimiz gibi, kolorektal cerrahlara meydan okuyan “az konuşulan fakat çok zorlanılan” konuları bu sempozyumun “Ana Tema'sı” olacak şekilde 14-15 Kasım 2020'de on-line olarak yapmayı planladık. Ancak eskiden farklı olarak sunumları “on-line” formatına uyarladık ve sizlerin zamanını daha az almak için bilgileri konsantre hale getirdik. Görselleri ve videoları önceleyerek sunmayı planladık.

Sizlerle güzel İzmir kentimizde yüz yüze bir sempozyum yapmayı isterdik ancak bu olağanüstü zamanlarda sizlerin bizi evinizde/işyerinizde ağırlayacağınız için şimdiden minnettarız.

Sizlere doyurucu bir bilimsel program sunmak en temel hedefimizdir.

Saygılarımızla...

Prof. Dr. Tahsin Çolak
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. Selman Sökmen
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.