Tamamlayıcı Tıp Ligi 2020

KONGRE TARİHİ
05 Aralık - 06 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.tamamlayicitipligi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

2020 yılı hepimiz için beklenmedik gelişmelerle dolu bir yıl oldu. Aslında uzun zamandan beri doğa, insan evladının tüketmeye ve yayılmaya dayalı doyumsuz iştahına karşı bir takım sinyaller veriyordu. Yaban mağaralarındaki yarasalara bile rahat vermeyen insanlığın sonunda hiç de alışık olmadığı büyük bir zorlukla mücadele etmek zorunda kalması aslında çok da şaşırtıcı değil. Ne yazık ki bu durum sağlık, ekonomi, sosyal ve psikolojik alan gibi hayatın her alanında hepimizi ciddi olarak etkiledi.

Bu ortam içersinde bu yıl beşinci kez düzenlenecek ve şu ana kadarki en büyük organizasyonumuz olacak olan Tamamlayıcı Tıp Ligi’ni de etkilemesi ne yazık ki kaçınılmaz oldu. Pandeminin dünyada ve ülkemizdeki mevcut seyri ve Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen tedbirler doğrultusunda kongremizi fiziki olarak yapamıyoruz.

Peki pes mi ediyoruz? Hayır! Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde önemli bir odak haline gelen tamamlayıcı tıbbın 2020 yılı güncellemelerini, alanında ülkemizin en önemli tabiri caizse yıldız isimlerinin ağzından dinleyeceğiz.

Toplantımız klasik online toplantıların konseptinden epey farklı olacak. Bilimsel programımızı tamamen güncelliyoruz. Bir hafta sonu kahvaltısı sonrası kahvelerimizi içerken sıkmayan ama çarpıcı nitelikli kısa sunumlar, sizlerin aktif katılımı ve diğer pek çok sürprizle birlikte Yeni Nesil - Tamamlayıcı Tıp Ligi’ni gerçekleştiriyoruz.

5-6 Aralık 2020 tarihinde ekran başında buluşmak, konuşmak ve tartışmak dileğiyle.

Saygılarımızla.

TTL Organizasyon Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.