Romatolojide Güncelleme Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
10 Aralık - 12 Aralık 2021

KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE YERİ
Adana HiltonSA Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.romatolojideguncelleme.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Yöremizde emek veren romatologlar olarak üçüncüsünü düzenleyeceğimiz ‘Sınırların ötesinde ROMATOLOJİDE GÜNCELLEME’ isimli toplantımızın 10-12 Aralık 2021 tarihlerinde Adana HiltonSA otelinde gerçekleşeceğini duyurmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.

2020’de başlayan ve küresel bir pandemiye neden plan Covid-19 pandemisinin etkileri hala devam ederken, hepimiz varlığımızı, hayatımızı, amaçlarımızı sorguladığımız zamanlar geçirdik. Yeniden ve beraber olacağımız günlerin hayalini kurduk bolca. Bu yıl hayatımız, ilişkilerimiz, yaşantımız hatta birbirimizden saklamak zorunda kaldığımız duygularımız bile sınırlandı. Ama sınırlarımızı aşarak yeniden birlikte olmayı çok istiyoruz. Verdiğiniz desteklerle çok verimli geçen toplantılarımızın ardından, tekrar Adana’da buluşmak ve sizleri tekrar ağırlamak hedefindeyiz.

Toplantımızı bu sene de hem erişkin hem de pediatrik romatoloji alanında ve romatolojiyle birebir iş birliği içinde çalışan kardeş branşlarımızla; romatoloji bölümünü ilgilendiren bilimsel yeniliklere, güncel klinik yaklaşımlara odaklanmış ve tüm meslektaşlarımızın yararlanacağı bir toplantı olarak gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Kongre bilimsel programında güncel konuların tartışılacağı multidisipliner paneller, konferanslar, interaktif sunumlar, sözel ve poster bildiri oturumları ve uydu sempozyumları olacak ve en yeni bilgilerin ışığında romatoloji bilgilerimizi güncellemiş olacağız.

Sosyal aktivitelerle de birlik, beraberlik ve dostlukların daha da pekişeceğini ümit ediyor ve hepinizi bu bilim ve dostluk dolu toplantımıza davet etmekten onur duyuyoruz.

Prof. Dr. Süleyman Özbek
Toplantı Başkanı

Doç. Dr. Emine Duygu Ersözlü
Toplantı Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.