Meme Kanserinde Yeni Yaklaşımlar Eğitim Toplantısı İstanbul 2020

KONGRE TARİHİ
11 Ocak - 12 Ocak 2020

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Fairmont Quasar Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.istanbulmemekanseri.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Her yıl düzenlenmekte olan kongreler ve sempozyumlar göstermektedir ki, meme kanserinin tanısında, tedavisinde ve takiplerinde sürekli güncellemeler yapmak gerekmektedir.

Meme kanserinin artık tek tip bir hastalık olmadığını biliyoruz. Böyle bir hastalıkta, kişiye özel yaklaşımların gerekliliği konusunda tartışmak, yapılmakta olanları ve yapılması gerekenleri değerlendirmek ve bilgilerimizi tazelemek için bu yıl 12. sini gerçekleştirmek üzere, 11-12 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlemekte olduğumuz Meme Kanserinde Yeni Yaklaşımlar Eğitim Toplantısı, İstanbul 2020’a hepinizi davet etmekten onur duyarız.

Bu toplantıda, 2020‘un ilk günlerinde, bir önceki yılın gelişmeleri eşliğinde meme kanseri tüm yönleriyle irdelenecektir. Risk faktörleri, prognostik ve prediktif faktörler, radyolojik tanı ve tedavi yöntemlerinin tartışılacağı konuların yanı sıra, hızla gelişmekte olan görüntüleme ve onkoplastik cerrahi konusunda da oturumlar düzenlenecektir. Olgu tartışmaları eşliğinde yenilikler tartışılacaktır.

Meme kanserinin değişen yüzünü birlikte tartışmak için hepinizi, Fairmont Quasar Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek olan bu güzel toplantıya bekliyoruz.

Düzenleme kurulu adına,
Prof. Dr. Nil Molinas Mandel
Prof. Dr. Nuran Beşe

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.