Kardiyoloji ve Dahiliye de Güncelleme Kongresi-KARDAK 2024

KONGRE TARİHİ
27 Ekim - 30 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
Bafra, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Concorde Luxury Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.kardak.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Bu sene Tıbbi Araştırmalar ve Eğitim Derneği (TAEDER) çatısı altında ilk defa olmak üzere "Kardiyoloji ve Dahiliye de Güncelleme Kongresi (KARDAK)" düzenlenecektir. Dünyada en sık ölüm sebebi kalp damar hastalıklarıdır. Kalp damar hastalıklarının ana sebebi olan hipertansiyon, diyabet, hiperlipidemi, obezite günümüzde ana tanı, takip ve tedavi hedef olmalıdırlar.

Kongremizde alışılagelmişin dışında kardiyoloji, iç hastalıkları, nefroloji, endokrinoloji, gastroenterolojı, acil tıp hekimliği ve aile hekimliği gibi dahili bilimleri ilgilendiren tanı ve tedavi alanları kısa fizyopatolojik yaklaşım, son yayınlanmış kılavuzlar (guidelinelar) ve ardından günlük pratikte karşılaşılan problemler olmak üzere üç sunumlu seminerler şeklinde özetlenecektir. Adeta eğitim kampı tadında bir kongre programı ile dahili branş hekimlerinin poliklinik, acil ve servis şartlarında yarar görmelerini hedeflemekteyiz. Tüm dahili branşların ortak alanlarını paylaşarak kısa sürede verimli bir süreç yaşayacağımıza inanıyoruz. Hekimlerin gelişime uygun şekilde kendini yenilemesi hem eğitimin standardizasyonu için hem de mesleki başarı için bir gereklilik haline gelmiştir. Zorlu ve yoğun şartlarda çalışan meslektaşlarımıza bu özet bilgi sunumları katkı sağlayacaktır.

Kongremizde ile ilgili olarak; poliklinikte, serviste ve yoğun bakımda karşılaşılan hem akut hastalıkların hem de kronik hastalıkların tanı, tedavi ve takip süreçleri ile ilgili en yeni bilgiler gözden geçirilecektir. Konular, en sık karşılaşılan, en çok ihtiyaç duyulan ayrıca yeni güncellenen başlıklar arasından bilimsel kurul tarafından özenle seçilmiştir. Kongremiz sizlerden gelen öneriler de göz önünde bulundurularak planlanmıştır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sözlü ve poster bildiriler ile kongremizin bilimsel yönünün güçleneceği inancındayız. Bu nedenle kongremize gönderilen bildiriler bilimsel kurulumuz tarafından hassasiyetle değerlendirilip online olarak sizlerle paylaşılacaktır. Keyifli bir bilimsel ortamda hep birlikte güzel bir kongre geçirmeyi diler, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Kongre Başkanı
Doç. Dr. Attila Önmez

Genel Sekreter
Prof. Dr. Erdal Belen

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.