9. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresi-Ahekon 2018

KONGRE TARİHİ
21 Kasım - 25 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ahekonkongresi2018.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

AHEF ‘in bir markası olan AHEKON-2018 kongresi ile karşınızdayız. Aile hekimlerinin en büyük kongresi olan AHEKON-2018 bu sene 21-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Titanic Deluxe Otel Antalya’ da düzenlenecektir.

Kongremizin bu seneki teması "Sağlıklı Yaşayan, Sağlıkla Yaşlanan Türkiye" olacaktır. Aile hekimliğinin temelini oluşturan koruyucu sağlık hizmetleri ve kronik hastalıkların takibi ile tedavi edici ve rehabilite edici sağlık hizmetleri konuları kongremizde ele alınacaktır. Türkiye’nin en iyi hocalarından oluşan bir bilimsel kurul ile panelleri, sunumları, kursları içinde barındıran çok zengin bir bilimsel programı sizler için hazırlıyoruz. Tabi ki bu toplantıların en önemli kazanımlarından biri olan meslektaşlarımızın birinci basamakta yaptıkları çalışmaları hep beraber tartışma imkanı da bulabileceğiz, klinik uygulamalarımızı da birbirimizle paylaşacağız.

Ayrıca Sağlık Bakanlığımız ile birlikte Kongremizin içinde yapacağımız “ koruyucu sağlık hizmetleri, kronik hastalık takipleri ve aile hekimliğinin geleceği panelleri ” aile hekimliğine yön verecektir.

Uluslararası Katılımlı olarak düzenleyeceğimiz kongremize, Avrupa’dan da aile hekimliğinin temsilcileri ve hocaları katılacaktır. Ayrıca bu sene AHEF’ in 10. kuruluş yıl dönümünü, AHEF’ e üye il derneklerimiz ve aile hekimleri ile birlikte, AHEKON-2018 kongremizin içinde sosyal programlarla da kutlayacağız.

Türkiye’nin aile hekimlerinin bir araya geleceği 9. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresine / AHEKON-2018 siz değerli meslektaşlarımızı, paydaşlarımızı ve sektör temsilcilerimizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

AHEKON-2018 ' de görüşmek dileğiyle.

Saygılarımızla

Dr. Akif Emre EKER
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.