8. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı-ICSG İstanbul 2021

KONGRE TARİHİ
17 Haziran - 18 Haziran 2021

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.icsgistanbul.com
DAVET
Dijital altyapı ile şekillenen yaşam biçimini etkileyen şehirlere yönelik ekonomik gelişmenin, şehirlerarası rekabet edebilirliğin ve yaşam kalitesindeki artışın önemli bir aracı olarak görülen; kent, ekonomi, ulaşım, enerji ve altyapı yönetiminden, çevre, su ve atık yönetimine, güvenlikten erişilebilirliğe ve bilgi erişimine kadar birçok konuyu içine alan “Akıllı Şebekeler ve Akıllı Şehirler Konsepti”ni ele alarak kentlerin yaşadıkları sorunları çözmeyi ve kent paydaşlarının hayat kalitesini artırmayı amaçlayan akıllı şehir, şebeke ve akıllı enerjiye dair çözüm önerilerinin global ölçekte ele alındığı ve gündemin belirlendiği en büyük organizasyon, Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Akıllı Şehirler Kongre ve Fuarı ICSG 2021.

Kentsel hizmetin kalitesinin, performansının ve etkisinin artırılmasına, kent maliyetlerinin ve enerji de dahil olmak üzere kaynak tüketiminin azaltılarak optimum fayda sağlanacak çözümlere ev sahipliği yapacak global bir platform oluşturmak ICSG 2021 ’in öncelikli hedeflerinden yalnızca biri.

Akılllı Şehirlere Akıllı Çözümler…

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.