8. International Eurasian Educational Research Congress-EJERCongress 2021

KONGRE TARİHİ
07 Temmuz - 10 Temmuz 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ejercongress.org
DAVET
Değerli EJERCongress 2021 Katılımcıları,

EJERCongress’in sekizincisini yapmak üzere yeniden sizlerle birlikteyiz. 2021’de de yine sağlık önceliğimiz. Pandemi ile ilgili mevcut durumu dikkate alarak, EJERCongress 2021 deneyimini tamamen sanal ortama taşımaya karar verdik. Aksaray Üniversitesi ile EJER olarak EJERCongress 2021’i, 7-10 Temmuz 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştireceğiz...

Sizlerle yüz yüze birlikte güzel anları paylaşamayacağımız için üzgünüz. Ancak online olarak da keyifli bir kongre süreci gerçekleşebileceğini gördük. 2020’de Anadolu Üniversitesi’yle yaşadığımız online kongre deneyimini Aksaray Üniversitesi’nde bir üst aşamaya taşıyacağımızdan eminiz.

“Dijital Çağda Eğitim: Öğrenme, Öğretme ve Araştırma” temalı Kongremizde yurtdışından keynote konuşmacılarımız olacak. Özellikle metodolojideki farklı alanlarla ilgili çalıştaylara yoğunlaşacağız. Keyifli bir kongre ortamı yaratmak için değişik olanakları araştırıyoruz.

EJERCongress 2021 Düzenleme Kurulu olarak, kongre içeriğini en iyi şekilde sanal bir ortama taşıma konusunda teknik araştırma ve planlamalarımızı sürdürüyoruz.

Bildiri özet gönderimini yine web sayfamızdaki “özet gönder” bölümünden yapabilirsiniz. Kongre kayıt ücretinde olabildiğince indirim sağladık, ücret ve diğer ayrıntılara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bu süreçte lütfen güvende kalın. EJERCongress olarak sizler için buradayız.

Görüşmek üzere

EJERCongress 2021 | Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.