5. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi-UTSAK 2020

KONGRE TARİHİ
12 Aralık - 13 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.utsakcongress.com
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

Daha önce Yalova, Bandırma, Şanlıurfa, Ankara ve Hattuşa’da yaptımız kongrelerin devamı olan 5. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK), sizlerin destekleriyle 12-13 Aralık 2020 tarihleri arasında Online olarak yapılacaktır.

Katılımcılar, 5. UTSAK Kongresine, sözlü bildiri ve poster sunum ile katılım sağlayabilirler. Devam eden COVİD - 19 salgını sebebiyle kongrede sunulacak olan tebliğler, Videokonferans veya ONLİNE olarak yapılacaktır. Sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Kongrede Tıp ve Sağlık Bilimlerinin tüm alt dallarında sözlü sunum ve poster sunumlar yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı olarak Kongre Özet Kitabı ve ISBN numaralı Kongre Bildiri tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

Covid-19 ve salgın hastalıklar ile ilgili gelen tebliğlerden, ayrı bir kitap da yayınlanacaktır. Kitapta yer alacak olan çalışmalar, hakem sürecinden geçirilerek kısa zamanda siz değerli bilim insanlarının istifadesine sunulacaktır.

5. UTSAK kongresi, Akademik Teşvik hariç, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır.

Sizleri, 12–13 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 5. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK)’ne davet ediyoruz.

Kongrede, “pandemi sürecinde sanat” konulu karma bir sergi de açılacaktır. Pandemi sürecine özgü olan ISBN numralı sergi kataloğu, kongre günlerinde yayınlanacaktır. Kongre katılımcıları, hazırlayacak oldukları eserle bu özel sergiye katılım sağlayabilirler.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.