3. International Academic Researches For Sustainability 2021

KONGRE TARİHİ
22 Ekim - 24 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
cerrahpasa2021.inarscongress.org
DAVET
INARS Congress, 2021 yılı takvimi için üçüncü kongresini “3rd International Academic Researches for Sustainability 2021” adıyla sonbahar döneminde gerçekleştiriyor."

“Sürdürülebilirlik” ana temasıyla, Türkiye ve dünyadan bilim insanlarını buluşturacak kongre, İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa (İÜC) desteğinde 22 - 24 Ekim 2021 tarihlerinde, YÖK'ün 6 Mart 2020 tarihli duyurusuna istinaden sanal (online) olarak düzenlenecektir.

Alanında uzman araştırmacı ve akademisyenlerin oluşturduğu “Düzenleme Kurulu” rehberliğinde, uluslararası nitelikte düzenlenecek bilimsel kongrenin, akademik alana katkı sağlaması amaçlanmaktadır.

“3rd International Academic Researches for Sustainability 2021” başlıklı kongrenin sunum dili (tercihe bağlı olarak)Türkçe veya İngilizce olabilecektir. Katılımcılar kongrede, hakem heyetinin onayladığı “Özet Bildirilerini” İngilizce veya Türkçe olarak sunabilecektir.

Kongre bitiminde “Kongre Özet Kitabı” ISBN’li olarak ve e-kitap şeklinde yayınlanacaktır. Katılımcılar kongrede sundukları özet bildirilerini dilerse “Tam Metin Bildiri” olarak da gönderebilirler. Katılımcılar, intihal raporu ile birlikte iletecekleri “Tam Metin Bildirileri”ni hakem sürecinden geçtikten sonra “Tam Metin Kitabı”nda bölüm olarak yayınlanabilecektir. Dileyen katılımcı “hakemli bir dergi”de yayınlanması seçeneğini de tercih edebilir.

“Tam Metin Bildiri” kitabı ISBN numarası alınarak (Uluslararası Yayınevi / Artikel Akademi) tarafından yayımlanacaktır.

“Sürdürülebilirlik” temalı akademik çalışmalarınızla INARS Congress, “ 3rd International Academic Researches for Sustainability 2021”ı onurlandırmanızı diliyoruz.

INARS International Congress 2021| Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.