2. Uluslararası Uygulamalı İstatistik Kongresi-UYİK 2021

KONGRE TARİHİ
29 Haziran - 02 Temmuz 2021

KONGRE ŞEHRİ
Tokat, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.uyik.org
DAVET
İstatistik bilimine gönül vermiş saygıdeğer meslektaşlarımız, bilim insanları ve meslek uzmanları;

İstatistiğin, özellikle de hemen hemen tüm bilim dallarında yaygın olarak kullanılan uygulamalı istatistiğin, kalkınma süreci ve bilimsel gelişime daha etkin bir şekilde katkı sağlaması, doğru anlaşılması, kullanılması görev ve sorumluluğuyla Prof. Dr. Yüksel BEK onuruna düzenlenen "I. Uluslararası Uygulamalı İstatistik Kongresi (UYİK-2020)", bugüne kadar birçok akademik çalışmaya ev sahipliği yapmış, birçok uluslararası ve ulusal projeyi hayata geçirmiş Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin ev sahipliğinde 1-4 Ekim 2020 tarihleri arasında online olarak düzenlenmiştir. Bu kongre ile birçok alanda yapılan akademik çalışmalar farklı meslek grubu mensupları ile paylaşılmış, bu şekilde bilgi alışverişinde bulunmak suretiyle gerek bireysel olarak kendilerine, gerekse bir bütün olarak istatistik camiasına çok yüksek kazanımlar sağlamıştır.

II. Uluslararası Uygulamalı İstatistik Kongresi (UYİK-2021), istatistik biliminin Türkiye’de gelişmesinde büyük katkıları olan merhum hocamız Prof. Dr. Orhan DÜZGÜNEŞ anısına, vefatının 25. yılında yine Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Haziran - 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında hibrid olarak (hem yüz yüze hem de elektronik ortamda) Tokat’ta gerçekleştirilecektir.

Kongre süresince uygulamalı istatistik alanında yer alan pek çok konu ve sizlerin belirleyeceği eğitim kursları ile konusunda uzman ve akademik çalışmanın daha başlangıcında olan genç bilim insanlarını bir araya getirme fırsatı bulacağız. Burada yapılan sunumlar sayesinde genç bilim insanlarına yeni ufuklar açmak ve çalışmalarını duyurma imkanının da sağlanması amaçlanmaktadır.

Gençlere Yatırım sloganı ile “UYİK-2021” in arzulanan ve beklenen hedefler ile gerçekleştirilmesinde katılımınız ve katkılarınız, sağlayacağınız kıymetli işbirliğiniz ve desteğiniz için şimdiden en derin saygı ve teşekkürlerimizi sunar, sizleri tarih kokan Tokat şehrinde ağırlamaktan onur duyarız.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.